Tervetuloa sivuillemme Accountor Finago Oy:n asiakkaat sekä Procountor ja Tikon -käyttäjät

Hei, 

juhlistamme Accountor Finago Oy:n (www.finago.com) kanssa solmimaamme kumppanuussopimusta tarjoamalla käyttäjillemme mahdollisuuden ilmaisiin tutustumistunnuksiin. Saat ilmaiset tutustumistunnukset käyttöösi osallistumalla sopimustoimittajamme Power Finland Oy:n sponsoroimaan arvontaan ja käyttämällä sieltä saamasi koodin tutustutumistunnusten tilaamisen yhteydessä. Osallistu arvontaan tästä.

Olemme myös avanneet tutustumistarkoituksessa sekä Powerin että Staplesin tuotantokatalogit selaamista varten. Mikäli haluatte tilata katalogeissa olevia nimikkeitä, ottakaa suoraan yhteyttä 040-8245713 tai myynti@procureplaza.com, niin kerromme kuinka pääset säästämään.

Huomioithan, että sekä Power että Staples tarjoavat ilmaiset toimitukset kaikkialle Suomeen. 

Samalla suosittelemme tekemään tarjouspyynnön myös LeasePlan Finland Oy:n autoleasingista. Kumppanimme ovat sitoutuneet antamaan erinomaiset tarjoukset tarjouspyynnön lähettäneille. Mikäli haluat hyödyntää myös näitä etuja, mene "Kirjaudu" osion kautta sisään palveluumme.

Olemme alkusyksystä yhteydessä arvontaan osallistuneisiin yrityksiiin. Ilmoitamme voittaneille henkilökohtaisesti.

Huomioithan, että nyt esittämämme katalogit ja tarjouspyynnöt ovat vasta alkua siihen, että loppuvuonna sivuiltamme saat tilattua tuotteita ja palveluita jo noin 30 eri toimittajalta ja kasvu jatkuu merkittävästi myös ensi vuonna. Neuvottelemme aktiivisesti uusien toimittajien kanssa ja tuomme palveluumme merkittävän määrän uusia toimittajia kaikilta eri toimialoilta.

Mikäli mielessänne on jokin toimittaja tai tuoteryhmä, jonka haluatte kilpailuttaa, ottakaa rohkeasti yhteyttä (myynti@procureplaza.com), niin teemme sen puolestanne koko Accountor Group Oy:n yli 100.000 yrityksen ostovoimalla. Tällä tavoin tulette säästämään merkittävästi.

Hyvää kesänjatkoa ja palaamisiin

Yhteistyöterveisin

Seppo Korhonen

Toimitusjohtaja 

 

Finago-Network-Member+PNG.png