Power Oy:n kaikki tuotteet ja tuoteryhmät avattu asiakkaidemme ostettavaksi valmiiksi tingittyyn hintaan!!

Power Oy:n verkkokauppa on avattu ostopalvelussamme asiakkaidemme käyttöön.

Power tarjoaa ProcurePlazan asiakkailleen kaikki tuotteensa ostettavaksi erikoishinnoiteltuna Power verkkokauppaintegraation kautta. Luitte täysin oikein - kaikki ja erikoishinnoin.

Verkkokaupassa voitte selailla kaikkien eri tuoteryhmien nimikkeitä ja poimia niitä ostoskoriin niin viimeisimmistä Applen tuotteista aina laajaan kodinkonemallistoon ja toimistotekniikkatuotteisiin saakka..

Power on sitoutunut hinnoittelemaan kaikki tuotteensa markkinoiden edullisimpaan hintaan lukuun ottamatta erillisiä kuluttajillekin tarkoitettuja kampanjatuotteita, jotka ovat jo valmiiksi tingittyjä. Kerromme jatkossa säännöllisesti palvelumme sivuilla Powerin eri kampanjoista ja suosittelemme läpimästi liittymään aktiiviseen Powerin asiakaskuntaan.

Power on myös sitoutunut toimittamaan keskusvarastoltaan tuotteen yleensä 2 päivän kuluessa ja kiireellisimmissä tapauksissa voitte pyytää myös noutomahdollisuuden johonkin Powerin 29 eri liikkeestä Suomessa.

Kuten kaikki tiedämme on Powerin tuotekattavuus vertailuryhmässään huippua ja sieltä voitte ostaa lähes 100.000 eri nimikkeestä.

Haluamme muistutttaa, että lisäetuna palvelumme kautta tilatut tuotteet maksetaan aina laskulla ja 30 pv maksuehdolla.

Kiirehtikää tutustumaan Powerin ennennäkemättömän edulliseen tarjontaan luomalla ilmaiset tunnukset palveluumme. Tilin voitte luoda tästä.

Kiitos Powerin väelle aktiivisuudesta sekä kärsivällisyydestä ja toivotamme onnea kaupankäyntiin.

Ystävällisesti

Seppo Korhonen

Toimitusjohtaja

power.png