LeasePlan Finland Oy tarjoaa loppuvuoden 2019 vuoden kampanjan leasingautoilijoille

LeasePlan Finland Oy avasi uuden autoleasingkampanjan!!

Kumppanimme LeasePlan Finland oy on avannut palvelussamme loppuvuoden 2019 erikoiskampanjan työsuhde- sekä ammattiajoneuvoleasingeille.

Mikäli ajoneuvokalustonne päivitys on ajankohtaista joko sinulla itselläsi tai kollegallanne tai teidän yrityksessä muutenkin juuri nyt, niin suosittelemme lämpimästi lähettämään tarjouspyynnön LeasePlan Finland Oy:lle vielä ennen vuodenvaihdetta. Kaikki ennen vuodenvaihdetta lähetetyt tarjouspyynnöt hinnoitellaan erikoishinnoittelulla.

Olemme lisäksi sopineet yhdessä LeasePlan Finland Oy:n kanssa nk. “bundle” -kampanjasta, jossa jokainen LeasePlanille tarjouspyynnön lähettänyt osallistuu automaattisesti 5 (viiden) ilmaisen vuoden mittaisen ProcurePlazan käyttöoikeuden arvontaan (arvo n. 650€). Ilmoitamme arvonnassa voittaneille henkilökohtaisesti.

Kysykää rohkeasti ja säästäkää sekä samalla toivotamme onnea arvontaan.

Ystävällisesti

ProcurePlazan ja LeasePlan Finland Oy:n myyntitiimit

Leaseplan.png