Arvaton saatavienhallinta osana ProcurePlazan tarjoamaa

Arvato.png

Kumppanuus tuo mm. seuraavia etuja ProcurePlazan asiakkaille:

Yrityksen talouden kasvu on monen asian summa. Useat yritykset kokevat maksuviiveet yrityksen toimintaa jarruttavaksi tekijäksi. Perintä ulkopuolisen kumppanin toimesta tuo jämäkkyyttä ja ammattitaitoa asiakaspalveluun rahojen kotiuttamisessa ottaen huomioon asiakaskokemuksen. 

"Mitä haavoittuvampi yrityksen kassa on, sitä tärkeämpää on turvata jatkuva rahankierto. Yhteistyön kautta haluamme tukea ProcurePlazan asiakkaita kasvattamaan liiketoimintaansa turvallisesti ja hallitusti. Palvelumme antavat yrittäjälle enemmän valinnanvaraa liiketoimintansa suunnitteluun maksamiseen liittyvissä epävarmuuksissa" sanoo Arvaton kumppaniliiketoiminnasta vastaava Toni Kivinen.

"Yhteistyö perinnän osalta Arvaton kanssa tuo meille hyvän laajennuksen palvelutarjoamaamme. Uskon tiivistyvän yhteistyön Arvaton kanssa hyödyttävän asiakkaitamme sekä parantuneena rahankiertona että parempana palveluna" kertoo ProcurePlazan toimitusjohtaja Seppo Korhonen.

Lue tiedote kokonaisuudessaan:

Arvato - ProcurePlaza yhteistyö