Staples erikoishinnoittelu ProcurePlazan asiakkaille julkaistu palvelussamme tuotantoon

Staples.png

Voimme illoksemme teidottaa, että Staples on julkaissut erikoishinnoittelunsa ProcurePlazan asiakkaille palveluumme. Kaikki hinnat ovat nähtävissä kirjautuneille asiakkaille.

Kaikki ProcurePlazaa käyttävät asiakkaat on nyt luokiteltu nk. suurasiakashinnoittelun pariin. Tämän lisäksi Staples on luonut erikoishinnoittelun useille volyymituotteille. Voitte tarkistaa osittain erikoishinnoittelua tästä.

Ostoterveisin

ProcurePlazan toimittajahallinta

Power julkaisi erikoishinnoittelun ProcurePlaza -portaaliin

power.png

Voimme iloksemme tiedottaa, että Power tarjoaa valmiiksi tingityn erikoishinnoittelun ProcurePlazan -asiakkaille

Powerin kertomana on ProcurePlaza -portaalin kautta saatavilla kaikille ostaville yrityksille kaikki samat tuotteet kuin julkisessa verkkokaupassakin ja lisäksi erikoishinnoiteltuna.

Tämän edullisemmin ei Power -tuotteita saa mistään!

Lisäksi kaikki ostavat yritysasiakkaat saavat valmiiksi neuvotellun 30 pv netto maksuehdon kaikille ostoksilleen ja nopean toimituksen ympäri Suomen.

Huomioithan, että erikoishinnoittelu ei koske tarjous- ja kampanjatuotteita, jotka ovat toki muutenkin jo kilpailukykyisiä.

Voitte tutustua tarkemmin erikoishinnoitteluun vasta rekisteröitymisen jälkeen.

Koko tarjoamaan pääsette tutustumaan luomalla ilmaiset tunnukset palveluumme (tästä).

Säästä ostamalla -terveiset

ProcurePlaza Oy:n väki

Lisätiedot:

ProcurePlaza Oy toimitusjohtaja, Seppo Korhonen, 040-824 5713

LeasePlan Finland Oy tarjoaa loppuvuoden 2019 vuoden kampanjan leasingautoilijoille

LeasePlan Finland Oy avasi uuden autoleasingkampanjan!!

Kumppanimme LeasePlan Finland oy on avannut palvelussamme loppuvuoden 2019 erikoiskampanjan työsuhde- sekä ammattiajoneuvoleasingeille.

Mikäli ajoneuvokalustonne päivitys on ajankohtaista joko sinulla itselläsi tai kollegallanne tai teidän yrityksessä muutenkin juuri nyt, niin suosittelemme lämpimästi lähettämään tarjouspyynnön LeasePlan Finland Oy:lle vielä ennen vuodenvaihdetta. Kaikki ennen vuodenvaihdetta lähetetyt tarjouspyynnöt hinnoitellaan erikoishinnoittelulla.

Olemme lisäksi sopineet yhdessä LeasePlan Finland Oy:n kanssa nk. “bundle” -kampanjasta, jossa jokainen LeasePlanille tarjouspyynnön lähettänyt osallistuu automaattisesti 5 (viiden) ilmaisen vuoden mittaisen ProcurePlazan käyttöoikeuden arvontaan (arvo n. 650€). Ilmoitamme arvonnassa voittaneille henkilökohtaisesti.

Kysykää rohkeasti ja säästäkää sekä samalla toivotamme onnea arvontaan.

Ystävällisesti

ProcurePlazan ja LeasePlan Finland Oy:n myyntitiimit

Leaseplan.png

Power Oy:n kaikki tuotteet ja tuoteryhmät avattu asiakkaidemme ostettavaksi valmiiksi tingittyyn hintaan!!

Power Oy:n verkkokauppa on avattu ostopalvelussamme asiakkaidemme käyttöön.

Power tarjoaa ProcurePlazan asiakkailleen kaikki tuotteensa ostettavaksi erikoishinnoiteltuna Power verkkokauppaintegraation kautta. Luitte täysin oikein - kaikki ja erikoishinnoin.

Verkkokaupassa voitte selailla kaikkien eri tuoteryhmien nimikkeitä ja poimia niitä ostoskoriin niin viimeisimmistä Applen tuotteista aina laajaan kodinkonemallistoon ja toimistotekniikkatuotteisiin saakka..

Power on sitoutunut hinnoittelemaan kaikki tuotteensa markkinoiden edullisimpaan hintaan lukuun ottamatta erillisiä kuluttajillekin tarkoitettuja kampanjatuotteita, jotka ovat jo valmiiksi tingittyjä. Kerromme jatkossa säännöllisesti palvelumme sivuilla Powerin eri kampanjoista ja suosittelemme läpimästi liittymään aktiiviseen Powerin asiakaskuntaan.

Power on myös sitoutunut toimittamaan keskusvarastoltaan tuotteen yleensä 2 päivän kuluessa ja kiireellisimmissä tapauksissa voitte pyytää myös noutomahdollisuuden johonkin Powerin 29 eri liikkeestä Suomessa.

Kuten kaikki tiedämme on Powerin tuotekattavuus vertailuryhmässään huippua ja sieltä voitte ostaa lähes 100.000 eri nimikkeestä.

Haluamme muistutttaa, että lisäetuna palvelumme kautta tilatut tuotteet maksetaan aina laskulla ja 30 pv maksuehdolla.

Kiirehtikää tutustumaan Powerin ennennäkemättömän edulliseen tarjontaan luomalla ilmaiset tunnukset palveluumme. Tilin voitte luoda tästä.

Kiitos Powerin väelle aktiivisuudesta sekä kärsivällisyydestä ja toivotamme onnea kaupankäyntiin.

Ystävällisesti

Seppo Korhonen

Toimitusjohtaja

power.png

Staples Finland Oy:n koko verkkokaupan tarjoama markkinoiden edullisimpaan hintaan palvelumme kautta.

Staples Finland Oy:n verkkokauppa on avattu ostopalvelussamme

Verkkokaupasta voitte selailla ja valita yli 70.000 nimikkeestä ja poimia ostettavat ostokoriin. Staples Finland Oy on hinnoitellut tuotteensa markkinoiden edullisimpaan hintaan ja ne ovat nyt tilattavissa helpommin kuin koskaan. Staples on lisäksi sitoutunut toimittamaan tuotteensa saatavuuden mukaisesti viimeistään kahden vuorokauden kuluessa. Staples Fianlnd Oy tarjoaa laskullaan ProcurePlazan asiakkaiden lähettämille tilauksille poikkeuksellisesti 30 pv netto maksuehdon.

Staples Finland Oy on lisäksi erikoishinnoitellut tyypillisesti tilitoimistojen käyttössä tarvitut toimisto- ja konttoritarvikkeensa.

Kannattaa tutustua ja alkaa säästämään ja varmistaa osaltanne Staples Finland Oy:n erikoishinnoitellut tuotteet.

Mikäli ette ole vielä avanneet ilmaista tiliä palveluumme voitte tehdä sen tästä.

Kiitämme Staples Finland Oy:ta aktiivisuudesta ja kärsivällisyydestä ja toivotamme menestyksekästä kaupankäyntiä yhdessä asiakkidemme kanssa,

Yhteistyöterveisin

Seppo Korhonen

Toimitusjohtaja

Pitäisikö B2B-yritysten näyttää hinnat verkossa?

talouselämä.png

Ohessa erinomainen kirjoitus ja tutkimus B2B-verkkokauppamarkkinasta.

Lyhyesti voimme todeta, että

“Hintakeskustelua tärkeämpää olisi kiinnittää huomiota sujuvuuteen ja nopeuteen – siis koko verkkokauppakokemukseen.“

Haluan nostaa lisäksi tutkimuksesta esiin muutamia huomioita:

  1. Yritysmarkkinoiden verkkokauppa laahaa perässä, vaikka asiakkaat olisivat valmiita ostamaan

  2. Yksi (1) viidestä (5) tukkuyrityksestä myy verkkokaupassa

  3. Seitsemän (7) kymmenestä (10) pienyrityksestä ostaa verkosta

  4. Yhdeksän (9) kymmenestä (10) kuluttajasta pohjoismaissa on ostanut verkosta

  5. Yritysostajina odotamme samoja oheispalveluita, joita olemme yksityishenkilöinä tottuneet saamaan

  6. Hintojen näyttämistä ei mainittu.

  7. Hintakeskustelua tärkeämpää olisi kiinnittää huomiota sujuvuuteen ja nopeuteen – siis koko verkkokauppakokemukseen. Tässä hinnat ovat yksi osa kokonaisuutta: jos ne ovat näkyvillä ilman että on tarpeen rekisteröityä, potentiaaliset asiakkaat voivat helpommin tutustua tuotteisiin ja päätyä asiakkaaksi.

SUURILLE ASIAKKAILLE B2B VERKKOKAUPPA TUO TEHOKKUUTTA JA PIENET OSTAVAT VERKOSTA, KOSKA OVAT TOTTUNEET TEKEMÄÄN NIIN KULUTTAJINA.

Lue koko Talouselämän uutinen tästä linkistä

Lue koko tutkimus PDF:nä tästä linkistä

Ota yhteyttä niin keskustellaan, kuinka me ProcurePlazalla olemme asian ratkaiseet ja mitä ajatuksia meillä on tulevasta

ProcurePlaza Oy

Seppo Korhonen,CEO

+358 40 824 5713

seppo.korhonen@procureplaza.com

Työterveyshuollon täsmäosaaja mukaan ProcurePlazaan

täsmägroupFull.jpg

Iloksemme voimme tiedottaa, että palvelumme jatkaa kasvuaan. Neuvottelimme palveluumme mukaan työterveyspalveluita tarjoavan yrityksen ostavien asiakkaittemme eduksi.

Täsmä Työterveys Oy on 100%:sti suomalainen yritys, joka tuottaa laadukasta lakisääteistä työterveyshuoltoa ja työterveyshuollon sairaanhoitopalveluja valtakunnallisesti. Täsmä Työterveys Oy tuo lakisääteiset työterveyshuoltopalvelut sinne missä työtä tehdään eli suoraan yrityksiin.

Täsmä Työterveydellä on jo yli 600 tyytyväistä asiakasyritystä.

Täsmä Työterveys Oy lupaa tehdä työterveyshuoltoa kiinteällä hinnalla, jolloin kustannukset ovat ennakoitavissa. Hintaan vaikuttavat mm. henkilömäärä, sijainti ja toimiala.

Lisätietoa

  • Täsmä Työterveys Oy Riku Liljeström, 040-578 8909

  • ProcurePlaza Oy Seppo Korhonen, 040-8245713

ProcurePlaza mukana Finagon tilitoimistopäivillä 2.11.2018

 Tervetuloa tutustumaan ProcurePlazan kuulumisiin Tilitoimistopäivillä!

Olemme kuulleet, että paikalla on hulppeat yli 500 tilitoimistoa. Tästä erityiskiitos myös Finagon väelle.

Olemme läsnä kumppanialueella ja mielellämme kerromme siellä Teille lisää, kuinka pääsette liittymään mukaan kasvavaan joukkoomme ja säästämään ostoissanne palvelumme kautta. Kerromme samalla lisää upeiden toimittajakumppaneidemme tarjoamasta.

Päivän aikana kuulette myös ajankohtaisimmat Finagon tuotekuulumiset. Päivän juontaa Sanna Stellan ja keynote-puhujana on Jenni Pääskysaari, molemmat tuttuja kasvoja tv:stä.

Tervetuloa tutustumaan ja nähdään ensi perjantaina!

t. ProcurePlazan myyntitiimi

Finago tilitoimistopäivä 2.11.2018.png

Arvaton saatavienhallinta osana ProcurePlazan tarjoamaa

Arvato.png

Kumppanuus tuo mm. seuraavia etuja ProcurePlazan asiakkaille:

Yrityksen talouden kasvu on monen asian summa. Useat yritykset kokevat maksuviiveet yrityksen toimintaa jarruttavaksi tekijäksi. Perintä ulkopuolisen kumppanin toimesta tuo jämäkkyyttä ja ammattitaitoa asiakaspalveluun rahojen kotiuttamisessa ottaen huomioon asiakaskokemuksen. 

"Mitä haavoittuvampi yrityksen kassa on, sitä tärkeämpää on turvata jatkuva rahankierto. Yhteistyön kautta haluamme tukea ProcurePlazan asiakkaita kasvattamaan liiketoimintaansa turvallisesti ja hallitusti. Palvelumme antavat yrittäjälle enemmän valinnanvaraa liiketoimintansa suunnitteluun maksamiseen liittyvissä epävarmuuksissa" sanoo Arvaton kumppaniliiketoiminnasta vastaava Toni Kivinen.

"Yhteistyö perinnän osalta Arvaton kanssa tuo meille hyvän laajennuksen palvelutarjoamaamme. Uskon tiivistyvän yhteistyön Arvaton kanssa hyödyttävän asiakkaitamme sekä parantuneena rahankiertona että parempana palveluna" kertoo ProcurePlazan toimitusjohtaja Seppo Korhonen.

Lue tiedote kokonaisuudessaan:

Arvato - ProcurePlaza yhteistyö

Tervetuloa sivuillemme Accountor Finago Oy:n asiakkaat sekä Procountor ja Tikon -käyttäjät

Hei, 

juhlistamme Accountor Finago Oy:n (www.finago.com) kanssa solmimaamme kumppanuussopimusta tarjoamalla käyttäjillemme mahdollisuuden ilmaisiin tutustumistunnuksiin. Saat ilmaiset tutustumistunnukset käyttöösi osallistumalla sopimustoimittajamme Power Finland Oy:n sponsoroimaan arvontaan ja käyttämällä sieltä saamasi koodin tutustutumistunnusten tilaamisen yhteydessä. Osallistu arvontaan tästä.

Olemme myös avanneet tutustumistarkoituksessa sekä Powerin että Staplesin tuotantokatalogit selaamista varten. Mikäli haluatte tilata katalogeissa olevia nimikkeitä, ottakaa suoraan yhteyttä 040-8245713 tai myynti@procureplaza.com, niin kerromme kuinka pääset säästämään.

Huomioithan, että sekä Power että Staples tarjoavat ilmaiset toimitukset kaikkialle Suomeen. 

Samalla suosittelemme tekemään tarjouspyynnön myös LeasePlan Finland Oy:n autoleasingista. Kumppanimme ovat sitoutuneet antamaan erinomaiset tarjoukset tarjouspyynnön lähettäneille. Mikäli haluat hyödyntää myös näitä etuja, mene "Kirjaudu" osion kautta sisään palveluumme.

Olemme alkusyksystä yhteydessä arvontaan osallistuneisiin yrityksiiin. Ilmoitamme voittaneille henkilökohtaisesti.

Huomioithan, että nyt esittämämme katalogit ja tarjouspyynnöt ovat vasta alkua siihen, että loppuvuonna sivuiltamme saat tilattua tuotteita ja palveluita jo noin 30 eri toimittajalta ja kasvu jatkuu merkittävästi myös ensi vuonna. Neuvottelemme aktiivisesti uusien toimittajien kanssa ja tuomme palveluumme merkittävän määrän uusia toimittajia kaikilta eri toimialoilta.

Mikäli mielessänne on jokin toimittaja tai tuoteryhmä, jonka haluatte kilpailuttaa, ottakaa rohkeasti yhteyttä (myynti@procureplaza.com), niin teemme sen puolestanne koko Accountor Group Oy:n yli 100.000 yrityksen ostovoimalla. Tällä tavoin tulette säästämään merkittävästi.

Hyvää kesänjatkoa ja palaamisiin

Yhteistyöterveisin

Seppo Korhonen

Toimitusjohtaja 

 

Finago-Network-Member+PNG.png

Tilitoimistopäivät 24.5.2018

Suurkiitos pääyhteistyökumppanillemme Accountor Finagolle (www.finago.com) upeasti järjestetystä tilitoimistopäivästä 24.5.2018 Clarion Jätkäsaaressa. Oli suuri kunnia lanseerata palvelumme juuri tässä tilaisuudessa. Kiitos myös kaikkialta Suomesta paikalla olleille sadoille eri tilitoimistoille suuresta mielenkiinnostamme palveluamme kohtaan. Olemme yhteystietonsa jättäneisiin yrityksiin yhteydessä lähiaikoina.

Muistutan vielä myös sopimustoimittajamme Power Oy:n (www.power.fi) sponsoroimasta arvonnasta, jossa voitte voittaa upeita tavarapalkintoja sekä saatte samalla koodin, jolla saatte palvelumme tutustumistunnukset ilmaiseksi 15.6. saakka. Voit tutustua ja osallistua arvontaan osoitteessa www.procureplaza.com/kilpailu