Etumme B2B-kauppapaikkamme toimittajille.

ProcurePlaza Oy:n missio on nostaa jokaisen yritysten hankintatoimi uudelle tasolle yrityksen koosta, maantieteelliestä sijainnista ja toimialasta riippumatta.

Digitalisaatio mullistaa yritysten hankinnasta maksuun -prosesseja. Ostolaskujen sähköinen käsittely on jo vuosia ollut laajasti käytössä, mutta sähköiset hankintajärjestelmät ovat kuitenkin usein vain suurten yritysten käytössä ja olemme päättäneet, että tähän on nyt aika tehdä muutos. Palvelussamme toimittajat voivat tarjota nimikkeitään heille sopivalla tavalla. Kauttamme onnistuu sekä tarjouskäsittely, ostamisen palvelut että suorat integraatiot toimittajien myynnin järjestelmiin. Sopimustoimittajamme tarjoavat laajan tuotevalikoiman ja aina ajan tasalla olevat kilpailukykyiset hinnat.

Toimimme pääyhteistyökumppanimme Accountor Group Oy:n ohjauksessa ja kiinteässä yhteistyössä heidän kanssaan. Katamme yli 100.000 yrityksen potentiaalin Suomessa ja tuomme ostamiseenne konkreettisia, mitattavia säästöjä ja kilpailuetuja. Markkinoiden edistyksellisen teknologia on vihdoin jokaisen yrityksen käytettävissä, koosta, toimialasta ja sijainnista riipumatta.

Sopimustoimittajiemme omat verkkokaupat voidaan integroida saumattomasti toimimaan yksillä tunnuksilla ja yhdestä paikasta punch out -toiminnallisuudella. Palvelussa tuemme yleistä OCI (Open Cataloque Interface) -rajapintaa. Jos yrityksille tarkoitettu verkkokauppanne ei tue yleisiä rajapintoja, voimme tuoda tuotekatalogisi kuvineen ostaville organisaatioille.

Palvelussamme toimittajat kohtaavat nykyiset ja potentiaaliset asiakkaansa helposti ja nopeasti, mutta lopullisen myyntipäätöksen halukkaille ostajille teet aina sinä, toimittajamme.

 
1 p.png

Kasvata myyntiäsi

Saatavilla heti suuri joukko uusia potentiaalisia yritysasiakkaita. Palvelu tavoittaa yli 60% Suomen yrityksistä, etenkin pienet- ja keskisuuret yritykset. Mahdollisuus merkittävään lisäansaintaan ilman kallista myynti- ja jalkatyötä. Varmistamme palvelussamme myös sen, että tilauksen tekevä henkilö omaa tarvittavat osto-oikeudet.

2 p.png

Myy tehokkaammin

Myyntiprosessin tehostuminen mahdollistaa kilpailukykyisemmät hinnat kannattavammin. Lisäksi palvelumme sitouttaa yritysasiakkaanne keskittämään ostonsa yhteen kanavaan valitulle sopimustoimittajalle. Tarvittaessa automatisoimme myös tilaus- ja toimitusketjun hallinnan järjestelmiinne.

4p.png

Integroimme oman verkkokauppasi

Kehittämämme konsepti tarjoaa sähköisen kanavan yritysten kontaktointiin ja tarjouskäsittelyyn. Toimittajalla on mahdollisuus antaa integroida oma verkkokauppansa palvelualustaamme sen kaikessa kauneudessaan.

 
6p.png

Saumaton integraatio ja ostokäyttäytymisen seuranta

Palvelussa jokainen toimittaja voi tarjota nimikkeitään parhaiten heille sopivalla toiminallisuudella. Palvelumme kattaa tarjouskäsittelyn, ostamisen palvelut sekä suorat integraatiot toimittajan myynnin järjestelmiin.

Palvelussa seuraamme jatkuvasti ostavien yritysten ostokäyttäytymistä sekä varmistamme nimikkeittenne näkyvyyden kaikille asiakkaillenne.

3 p.png

Koko toimitusketjun hallinta sähköisesti

Palveluumme voidaan integroida kumppanimme kattava toimitusketjun hallinnan ratkaisu tarjous-, tilaus-, toimitus- ja laskujenkäsittelyn digitalisoimiseksi. Enää ei tarvitse täyttää käsin tilauksia myynnin järjestelmiin vaan toimitamme tilaukset sähköisesti suoraan järjestelmiinne.

8p.png

Mahdollisuus tarjota palveluita myös skandinaaviassa

Viemme palvelun jatkossa myös laajemmin pohjoismaihin ja varmistamme siten palveluun liittyneille toimittajille vielä suuremmat markkinat ja myynnin kasvattamisen potentiaalin.