Logo png.png
 
Deduktia logo.png

Deduktia tuottaa tiedolla johtamisen asiantuntemusta. Kasvavan ja menestyvän yrityksen tunnistaa yleensä siitä, että sen tilannekuva on hyvä ja se on osannut tehdä oikeat päätökset oikeissa paikoissa. Yrityksen kehittämistä koskevat ratkaisut liittyvät tyypillisesti esimerkiksi tuotekehitykseen, myyntiin ja markkinointiin, henkilöstön kehittämiseen, yritystransformaatioihin tai investointeihin. Päätöksiä on helpompi tehdä, kun käytössä on riittävästi luotettavaa tietoa ja keinot tiedon analysointiin.

Tieteellinen tutkimus on systemaattisin tapa tuottaa uutta tietoa. Jatkuvasti laajeneva akateemisen tiedon kokonaisuus on arvokas resurssi niin yrityksille kuin muillekin toimijoille.

Deduktian Science for Business –palvelupaletti tuo akateemisen tutkimuksen globaalin tietovarannon asiakkaiden ulottuville ymmärrettävässä ja sovelluskelpoisessa muodossa, alkaen kysymysten määrittelystä ja päätyen ratkaisujen tuottamiseen.

Blogi - Deduktia Oy

Debatti on monille tuttua esimerkiksi politiikasta. Väitellään, pyritään kumoamaan vastapuolen näkemys ja tarjoamaan omista lähtökohdista tulkittua maailmankuvaa ja ratkaisuja muille osapuolille. Oma näkökulma...

Tiimimme - Deduktia Oy

Olen väitellyt tohtoriksi sekä julkaissut useita vertaisarvioituja artikkeleita logiikan ja tieteenfilosofian alalta. Alla linkki tuoreeseen yleistajuiseen teokseeni Yksilönvapaus - tulevaisuuden hyvinvointivaltion peruskivi: https://intokustannus.fi/kirja/yksilonvapaus/ Minulla on usean vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Olen aiemmin toiminut yhteiskunnallisen think tankin johtajana, yliopiston tutkimuksen arvioinnin tehtävissä sekä tieteenfilosofian ja logiikan tutkijana Suomessa ja ulkomailla.